计学网


大学生计算机学习网


标签: • 发布时间:2019年7月23日 • 评论数:0 条评论


Fotós gyűjt zokni Tauranga a rászorulók

Kaysi Fredericks tartja fotózás ülések ember ugrott pocsolyákban minden adományt egy pár zoknit a rászorulóknak. Ő 160 pár eddig. Fotó / George Novak

Sok Tauranga nem idegenek küzd szállást, élelmet és meleget ezen a télen, de hála egy helyi fotós akkor legalább szembe a kihívással, meleg láb.

Ms Fredericks lenne egy bejegyzést az ő Zokni Puddles Facebook oldalt, hogy ő lenne pont a Yatton Park egy bizonyos időben, Használt Adidas Y3 Qasa Nagy Unisex Fekete Zöld 2016ár és bárki, szívesen mutatják ki, és egy gyors fotózásra.

készült fotók is felkerül a Facebook oldalon, hogy az emberek címkézni, megoszthatják és kinyomtathatják maguknak.

Mivel a június végén Ms Fredericks összegyűjtött 160 pár zokni és tervezett folytatni gyűjtő szeptemberig.

‘Mi mindent, újszülött felnőtt méretű zokni. Minél melegebb a jobb,’ mondta.

Azt mondta, Adidas Stan Smith Unisex Fehér Zebra Olcsón az anyja hozta fel, hogy mindig segít másoknak, és azért, mert a téli hónapok lassú a fényképezés üzleti, Adidas Tiszta Boost S80981 Férfiak Fehér Bézs Olcsón Budapest Ms Fredericks volt ideje a kezét.

‘Ez megy ki, amelyek egy kis szórakozás, és segít a közösség egyidejűleg.

‘Mindenki szereti ugró pocsolyákban, és szerettem volna valami mást csinálni, hogy segítsen.’ Az emberek elvesztették a sok hőt a lábukat így miután meleg láb segíthet megelőzni kirándulások az orvosok, Ms Fredericks mondta.

‘Ha lábad meleg érzi magát egy kicsit jobb.’

A mama öt mondta megtanította neki a gyerekek zoknit viselni télen, akkor is, ha nem voltak üzembe a cipő idején.

Ms Fredericks volt dolgozni a közösségi ügynökségek és az iskolák segítségével osztja a zokni a rászorulóknak.

Köszönjük, hogy megosztottad a véleményét. A hozzászólás érkezett, meg kell, hogy ellenőrizze a regisztrációs előtt a megjegyzés is mérséklődött

Kérjük, ellenőrizze a postaládájába, és kattintson az ellenőrző linkre a regisztráció befejezéséhez. Ha a logika, akkor tegye a további észrevételeket, és tekintse meg észrevételeit a profilban.

Lehetnek kis késéssel jelenik meg az oldalon a Használt Adidas Y3 Qasa Nagy Unisex Fekete Zöld 2016ár forgalom miatt, és megjegyzésmoderálási egyes cikkek; azonban arra törekszünk, hogy minden post a véleményét, az ésszerűség határain belül, ezért kérjük, látogasson vissza később.

<< 返回首页 发表评论


留言评论

  1. 还没有任何评论,你来说两句吧

你必须 登录 才能发表评论.